01-ATL-Renting-receives-its-2000th-DAF truck

ATL Renting ontvangt zijn 2.000e DAF truck

Na uitstekende ervaringen kiest grote verhuurder opnieuw Nieuwe Generatie DAF

 
Download
  • vrijdag 19 juli 2024
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

Het Belgische ATL Renting heeft zijn 2.000e DAF-truck in gebruik genomen. Deze DAF XG 480 FT maakt deel uit van de vloot van ATL Renting, dat zich heeft gespecialiseerd in langetermijnverhuur van trucks, trailers, bestelwagens en andere voertuigen aan ondernemingen in heel Europa.

 

ATL Renting, opgericht in 1997, is een Belgisch familiebedrijf met vestigingen in Duitsland, Polen, Nederland en Roemenië. Met zijn vloot van 7.500 voertuigen en trailers is het een van de grootste verhuurders van commerciële voertuigen in Europa. Het hoofdkantoor van ATL Renting staat in Tessenderlo, België.

 

Klant van het eerste uur

Vanwege eerdere uitstekende ervaringen met DAF voertuigen, was ATL Renting een van de eersten die over ging tot de aanschaf van Nieuwe Generatie DAF trucks. Volgens ATL onderscheiden de voertuigen zich niet alleen door hun uitstekende betrouwbaarheid, maar bieden ze ook een ongeëvenaard laag brandstofverbruik, uitstekende passieve en actieve veiligheid en het geweldige chauffeurscomfort. “Net als wij, waarderen onze klanten de trucks van DAF bijzonder”, zegt Koen De Coninck, Commercieel Directeur bij ATL Renting. “De 2.000e truck die nu geleverd is, is zelfs al de 730e Nieuwe Generatie DAF die ATL Renting in gebruik heeft genomen.”

 

Partners

ATL Renting prijst de nauwe samenwerking met DAF Trucks. De Coninck: “De service en kwaliteit van DAF is ongekend. Dat is voor ons een belangrijke reden om te kiezen voor trucks van DAF. En dankzij het fijnmazige DAF-servicenetwerk in Europa, kunnen onze klanten altijd rekenen op de beste hulp, waar ze zich ook bevinden. Ook dát zorgt ervoor dat het aantal DAF trucks in ons wagenpark blijft groeien.”

 

 
 
 

Perscontacten

Bent u journalist? Neem contact met ons op voor meer informatie over het bedrijf, onze producten en diensten, of over willekeurig andere onderwerpen.

Luc Serrien
DAF Trucks België
E-mail: luc.serrien@daftrucks.com

> Voor overige vragen kunt u contact opnemen met DAF Trucks België